Vedete din Romania

#alex amstaf #oana zavoranu #despartire

Oana Zavoranu confirma de Alex Ashraf. „In sfarsit sunt o femeie libera!”

Oana Zavoranu pune punct speculatiilor cu privire la despartirea de partenerul sau de viata, Alex Ashraf, alaturi de care a trait o frumoasa poveste de dragoste timp de sapte ani.

 

La doar o luna dupa ce si-a exprimat public iubirea neconditionata pentru Alex Ashraf, Oana Zavoranu a emis un mesaj pe platformele de socializare care sugereaza ca cei doi nu mai formeaza un cuplu. Pe plan sentimental, Oana Zavoranu a experimentat doua casnicii. Prima a fost cu cantaretul Pepe, o relatie care a durat multi ani, dar s-a incheiat in 2011, cand artistul a acuzat-o pe bruneta de infidelitate.

Ulterior, Oana si-a gasit fericirea alaturi de Alex Ashraf, cu care s-a casatorit acum sapte ani. Cu toate acestea, viata nu a fost blanda nici de aceasta data, iar cuplul a decis sa puna capat relatiei lor.

“In sfarsit sunt o femeie libera! Astept pretendentii care se uitau de pe margine si salivau….glumesc… Sunt plina de iubire si incredere in tot ce vine bun spre mine ! Va pup si va iubesc mult. Oana 🥰”, a scris Oana Zavoranu pe pagina ei de Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului