Vedete din Romania

#anda calugareanu #ioana tufaru

Cum arata si ce mai face Ioana Tufaru, fiica Andei Calugareanu

Intr-o aparitie TV recenta, Ioana Tufaru a fost surprinsa nemachiata, dar cu zambetul pe buze. Ea a marturisit ca a trecut prin doua interventii chirurgicale de micsorare a stomacului in incercarea de a lupta impotriva excesului de greutate, dar rezultatele nu au fost cele asteptate.

 

Problemele Ioanei Tufaru cu greutatea au aparut cu multi ani in urma, ca urmare a unor probleme ale glandei tiroide. Astfel, ea se vede nevoita sa accepte faptul ca nu poate recapata silueta pe care o avea in trecut.

„Mi-am facut doua operatii de micsorare de stomac. Mai ma ingras, mai slabesc, nu reusesc sa am o greutate stabila. Mi-am facut doua interventii la stomac.

O data mi l-am taiat, alta data mi-am pus un inel gastric, dar, din pacate, nu am reusit sa slabesc asa cum mi-am dorit. M-am ingrasat iar! Nu inteleg de ce”, a declarat Ioana Tufaru pentru WOWnews.

In prezent, Ioana Tufaru, fiica Andei Calugareanu si a lui Dan Tufaru, locuieste impreuna cu sotul sau, Ionut Mardare, si fiul lor, Luca, intr-o garsoniera din cartierul Militari, pusa la dispozitie de Gigi Becali. Cei doi, Ioana Tufaru si Ionut Mardare, s-au intalnit initial in urma cu zece ani, cand ea lucra pe timp de noapte intr-o florarie, iar el in domeniul salubrizarii. Aflati in conversatii, au decis in scurt timp sa formeze un cuplu.

Cu toate ca au petrecut o decada impreuna, cei doi s-au casatorit civil abia dupa nasterea fiului lor. Ioana Tufaru a marturisit ca avea o dorinta puternica de a se casatori la starea civila pentru a lua numele sotului sau si a scapa definitiv de numele "Tufaru".

Sursa foto: Kanal D

Cu toate acestea, casatoria lor civila a adus si alte probleme. Buletinul Ioanei Tufaru a fost anulat la primarie, obligand-o sa depuna actele pentru un buletin nou, sub numele de Mardare. Situatia s-a complicat si mai mult pentru cuplu, deoarece nu au adrese de domiciliu, ceea ce i-a impiedicat sa obtina noi buletine de identitate. Ei au incercat sa obtina sprijin din partea unor terti, dar fara succes, deoarece li s-au cerut sume semnificative de bani pentru a fi inclusi in acele locuinte.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului