Vedete din Romania

#bobonete #Mihai Bobonete #madalina ghenea

Reactia lui Mihai Bobonete, dupa ce Madalina Ghenea s-a pozat in lenjerie din dantela. Ce mesaj i-a lasat actorul in comentarii

Mihai Bobonete, juratul de la „Romanii au talent”, i-a transmis un mesaj public Madalinei Ghenea pe contul sau de Instagram, dupa ce aceasta a publicat mai multe fotografii sexy. Cu stilul sau caracteristic, Bobonete i-a spus vedetei ca "a vindecat multi barbati de cataracta".

Madalina Ghenea, in varsta de 35 de ani si stabilita de mai multi ani in Italia, a distribuit pe contul ei de Instagram o serie de fotografii realizate in cadrul unui pictorial sexy, in care apare purtand lenjerie intima neagra din dantela.

 

In una dintre poze, ea sta asezata pe un scaun, cu privirea indreptata catre aparatul de fotografiat. Cu mesajul "In curand," Madalina a starnit multe reactii din partea urmaritorilor sai. Printre acestia se numara si Mihai Bobonete, care a lasat un mesaj de apreciere pentru frumusetea ei.

„Sarut mana! Aveti de grija cu scaunele astea ca eu am avut la fel si se desurubeaza picioarele alea de metal si daca scapa unul, scapa si alelalte de va duceti dea berbeleacu. In rest, va spun, gresia e Porcelanossa de calitate buna, nu aluneca la apa! Sa va dea Dumnezeu sanatate ca ati vindecat multi barbati de cataracta cu pozele astea!?”, a fost comentariul lasat de Mihai Bobonete.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare