Vedete din Romania

#petre roman #femeie #ceausescu

Femeia din familia Ceausescu de care se indragostise Petre Roman: „Mama ei s-a opus”

Fara doar si poate, Petre Roman a fost, multi ani, considerat unul dintre cei mai atractivi barbati din Romania, iar multe femei au suspinat dupa el.

Anii au trecut, Petre Roman a imbatranit, insa este la fel de sarmant si vorbeste cu placere despre trecutul sau.

Invitat in podcastul lui Adrian Artene, fostul premier al Romaniei si-a adus aminte de momentul in care a intalnit-o pe Zoia, fiica Elenei și a lui Nicolae Ceausescu.

„Am cunoscut-o pe Zoia Ceausescu dupa primul an de doctorat. Asa era regula, trebuia sa te intorci acasa dupa primul an, in vacanta. Si in vacanta aia am cunoscut-o pe Zoia bine si am de spus despre ea numai cuvinte foarte frumoase. Era un om absolut admirabil. De altfel, dintre toti cei trei, fara indoiala ca ea era omul cel mai normal si, in acelasi timp, o fata foarte inteligenta, foarte capabila. Era matematician. Ne-am inteles foarte bine”, a spus Petre Roman.

In trecut, in emisiunea lui Denise Rifai, Petre Roman a dezvaluit si ca si-ar fi dorit ca Zoia Ceausescu sa-i fie iubita, insa mama ei, Elena, s-a opus.

„Am cunoscut-o pe Zoia in 1972, a fost un moment foarte frumos, cu parfum de idilă. Cand eu am cunoscut-o, eram de un an si jumatate la Toulouse, cu o bursa de care au beneficiat si alti 200 de romani. Zoia era o fata foarte bine educata, o fata frumoasa, nu-ti dadea impresia ca e fata cui este. Da, am curtat-o, dar lucrurile s-au stopat fiindca s-a declarat impotriva acestei legaturi mama ei, Elena Ceausescu. Nu stiu de ce. Slava Domnului ca s-a opus”, spunea Petre Roman.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare