Vedete din Romania

#fiica daniela crudu #daiana maria #daniela crudu

Primele imagini cu chipul fetitei Danielei Crudu. Daiana Maria are deja 8 luni

Daniela Crudu a postat pentru prima oara imagini cu chipul fetitei ei, Daiana Maria, in varsta de 8 luni. 

 

In luna mai a acestui an, Daniela Crudu a adus pe lume o fetita, fosta vedeta marturisind inainte de nastere ca este foarte entuziasmata ca va deveni mama: „Imi doream o fetita. Prima oara nu stiam nici eu, dar m-am gandit mai bine, la fetita o sa stiu eu ce sa ii fac. Vreau sa fac baie cu ea, vreau sa ma machiez cu ea.”

Ulterior, in luna august, Crudu a botezat-o pe Daiana Maria la biserica, iar dupa ceremonie, toti invitatii au continuat sa sarbatoreasca la un restaurant, in cadrul unei petreceri luxuriante unde mama si fiica au purtat rochii albe, perfect asortate.

Recent, Daniela Crudu si-a surprins din nou urmaritorii, dar de aceasta data cu imagini adorabile ale fetitei sale. Fosta asistenta de televiziune si-a filmat micuta in bratele tatalui, fetita purtand un costumas roz si o caciulita alba, fiind atenta la telefonul cu care mama sa o filma.

Dupa nastere, Daniela Crudu a dezvaluit ca fiica sa s-a nascut prematur. Bruneta a petrecut 5 zile in spital si a trecut prin momente de cumpana, fiind ingrijorata pentru sanatatea micutei.

„Am nascut la 36 de saptamani, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar in acea noapte. Am fost intr-o urgenta ca nu mai misca fetita. Eu aveam probleme ca aveam sarcina joasa. N-am avut chef de nimeni si nimic, nu aveam chef de telefoane, ca imi suna mereu. Eu eram disperata. Nu eram eu ok, sufletul meu era varza. Imi era greu, am stat 5 zile in spital, au avut grija de noi“, a declarat Daniela Crudu pentru Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare