Vedete din Romania

#scarlatescu #Chefi la cutite #antena 1

Unde pleaca Scarlatescu dupa ce a ramas fara job-ul de la „Chefi la Cutite”! Doina Teodoru a spus adevarul

Intr-o relatie de aproximativ trei ani cu Doina Teodoru, Catalin Scarlatescu a avut un sfarsit de an nu tocmai asa cum a sperat.

Dupa ce Antena 1 a anuntat in toamna ca Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu au refuzat sa filmeze inca un sezon pentru show-ul „Chefi la cutite”, avocatii postului TV i-au dat in judecata pe cei trei bucatari, pe motiv ca nu s-au prezentat la munca.

Chiar daca nu au dorit sa vorbeasca despre aceste probleme, cei trei chefi pare ca incearca sa isi traiasca linistiti viata in continuare, iar Catalin Scarlatescu e pregatit sa plece in vacanta alaturi de Doina Teodoru, iubita lui.

„De sarbatori mergem in Asia, plecam de undeva din Singapore si Dumnezeu stie unde vom ajunge. Avem trei saptamani sa ne relaxam! Au trecut destul de multe luni de la ultima vacanta. Ultima a fost in iulie. Pentru 2024 imi doresc sa duc la bun sfarsit ce am inceput anul acesta si sa ma distrez. El este foarte comod si lasa toata organizarea pe umerii mei. Nu-i place sa aleaga, sa hotarasca. Sta 100 de ani pana alege o locatie si atunci eu imi pierd rabdarea si aleg eu unde mergem si ce facem. El decarteaza doar timpul lui langa mine.

Nu ne punem problema de bani, daca punem jumate-jumate, un sfert sau trei sferturi. Pur si simplu ne hotaram unde mergem. Banii nostri nu sunt la comun! Mai precis, plateste cine pune primul mana pe portofel”, a spus Doina Teodoru pentru PlayTech.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului