Vedete din Romania

#iubita dinu maxer #dinu maxer #nicoleta luciu

Dinu Maxer iubeste din nou! Cine e tanara alaturi de care a fost surprins: „Seamana cu Nicoleta Luciu”

In urma cu mai multe saptamani, Deea si Dinu Maxer dezvaluiau ca divorteaza, dupa ce au decis de comun acord sa puna punct relatiei pe care o aveau de aproximativ 18 ani.

 

Chiar daca au afirmat ca vor sa nu vorbeasca despre motivele care au dus la ruptura, Deea si Dinu Maxer au aparut in diferite emisiuni si au facut unele dezvaluiri, mai ales deoarece multe voci au afirmat ca despartirea lor ar fi doar una de fatada si ca vor sa isi faca reclama asa.

Jurnalistii de la Click l-au surprins insa recent pe Dinu Maxer in timp ce petrecerea intr-un club din Capitala alaturi de mai multi prieteni dar si avand-o alaturi pe o bruneta sexy despre care se spune ca ar fi actuala lui iubita! Semn ca nu a stat prea mult pe ganduri dupa despartirea de Deea Maxer si deja a gasit pe altcineva.

„Dinu a fost la un chef si a venit cu noua lui iubita. Au petrecut cateva ore intr-un club din Bucuresti. Ei incearca sa fie cat mai discreti si sa patreze in public o oarecare distanta, dar aseara cand a venit cu ea la masa, Dinu le-a prezentat-o prietenilor de acolo ca fiind noua lui iubita, de fata cu cei apropiati el nu se mai ascunde. Ea nu este familiarizata cu lumea mondena si pentru asta ei isi doresc discretie momentan. Este cu mult mai tanara decat el. El a dansator toata noaptea cu prietenii in club, dar ea a preferat sa stea la masa si sa il priveasca. Din cate am inteles, ei doi se vad deja de cateva saptamani si se vede ca exista o chimie intre ei doi. Noua iubita a lui Dinu seamana mult cu Nicoleta Luciu. Are parul brunet si lung, are un bust generos si este inalta. Copia perfecta a Nicoletei”, a spus pentru sursa citata unul dintre apropiatii lui Dinu Maxer.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare