Vedete din Romania

#fiu dana nalbaru #admitere facultate #dana nalbaru

Fiul Danei Nalbaru se pregateste pentru admiterea la facultate, la doar 7 ani. "Nu a fost niciodata la scoala"

Dana Nalbaru a fost invitata de Mihai Morar la podcastul sau "Fain & Simplu" si a declarat ca aceasta va fi singura si ultima aparitie publica pe care o va face deoarece vrea sa se retraga complet din viata publica.

 

Sotia actorului Dragos Bucur a dezvaluit ca s-a pocait si este foarte mandra de decizia ei de a se apropia mult de Iisus Hristos. Aceasta a mai povestit, cu mandrie, si despre copiii sai - Sofia, Roxana si Kadri.

Chiar daca a ales sa isi schimbe religia, Dana Nalbaru nu isi obliga copiii sa o urmeze, ci ii lasa sa aleaga in functie de ceea ce simt ei.

„Nu, nu-i oblig pe copiii mei sa faca nimic. Copiii mei nu au fost obligati nici sa mearga la scoala. Ei invata liber. Nu oblig pe nimeni sa creada ce cred eu sau sa faca ce fac eu. Sper ca doar prin faptele mele sau prin cuvintele mele, copiii mei sau prietenii mei vor schimba ceva in viata lor ca sa fie la fel de linistiti. Mi-as dori ca toata lumea sa inteleaga ce am inteles eu.”

Kadri, fiul Danei Nalbaru, face parte din categoria copiilor superdotati, invatand singur materii precum chimia si fizica, la doar 7 ani. Potrivit artistei, copiii ei nu merg la scoala si invata liber, iar Kadri se pregateste deja pentru admiterea la facultate.

„Baietelul meu este foarte tare. Are 7 ani si jumatate. I-am cautat profesor de fizica-chimie si i-am gasit, insa nu au rezonat. Baietelul meu este deosebit. Sunt fericita ca mi l-a dat Dumnezeu si invat mereu lucruri de la el. Toti copiii mei sunt diferiti, Sofia, Roxana, Kadri. Fiecare are ceva special, dar Kadri, fiind atat de inteligent, este o provocare. Mereu vrea sa invete ceva nou si atunci ne provoaca si pe mine, si pe Dragos. Stie fizica, chimie. E un copil tare de tot”, a declarat Dana Nalbaru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului