Vedete din Romania

#anamaria prodan #laurentiu reghecampf #fost sot #iubit

Iubeste din nou, dar are mesaje tot pentru Laurentiu Reghecampf! Ce spune Anamaria Prodan despre fostul sot

Chiar daca s-au despartit in urma cu aproximativ un an si jumatate, numele lui Laurentiu Reghecampf si al Anamariei Prodan sunt in continuare asociate unul de altul in paginile presei.

 

Acest lucru se intampla insa si pentru ca Anamaria Prodan nu inceteaza din a vorbi despre fostul ei sot. Asta in ciuda faptului ca ea are de cateva luni un nou iubit, iar Laurentiu Reghecampf are deja si un copil cu actuala lui partenera.

Recent, dupa ce presa a aflat ca Anamaria Prodan se iubeste cu Flavius Nedelea, un afacerist din Tulcea care detine un hotel si un restaurant in centrul Bucurestiului, sexy-impresara l-a caracterizat pe acesta la WOWnews.

„Flavius este un om care nu si-a dorit publicitate si nu-si doreste, este un barbat care munceste 25 de ore din 24. Nu plateste paparazzi, nu da bani la ziare, daca ar putea ca nimeni sa nu-l cunoasca, ar fi ideal. Este un om minunat, un barbat despre care nu s-au auzit nenorociri, care nu face parte din anturajul monden al Capitalei, un romantic desavarsit. Un barbat care stie sa aprecieze o femeie si o face, cumva, icoana vietii lui. Este altceva, ceea ce trebuie in viata unei femei care si-a dorit, cum mi-am dorit eu, o familie minunata. Dumnezeu mi-a dat mai mult decat am sperat vreodata. Suntem fericiti si eu, si copiii. Sper, la randul meu, sa-i ofer acestui om exact ceea ce-mi ofera el mie si traim asa fericiti toata viata”, a spus Anamaria Prodan.

Apoi, ea si-a amintit de fostii ei soti, Tibi Dumitrescu si Laurentiu Reghecampf: „Am sa multumesc si primului meu sot, si celui de-al doilea sot, am sa le multumesc pentru faptul ca mi-au oferit cele mai de pret daruri: copiii mei. Si repet, imi doresc sa putem vreodata, daca ne vom intalni, sa ne spunem: «Hello! Ce faci? Cum iti merge?». Dumnezeu e mare si le aranjeaza cum stie el mai bine”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului