Vedete din Romania

#locuiesc impreuna #catalin dobrescu #Oana Radu #despartire

Despartiti, dar impreuna! De ce inca locuiesc in aceeasi casa Oana Radu si Catalin Dobrescu, fostul ei iubit

 

Oana Radu si Catalin Dobrescu au decis sa puna capat casniciei lor de 3 ani, insa, in ciuda acestei despartiri, cei doi continua sa imparta aceeasi locuinta. Cantareata a recunoscut ca nu au reusit inca sa isi gaseasca fiecare propriul camin.

Anuntul despre ruptura dintre Oana Radu si Catalin Dobrescu a surprins pe multi, chiar daca au existat speculatii in trecut cu privire la o posibila despartire. Cu toate acestea, abia in ultimele saptamani, Oana Radu a confirmat oficial separarea.

Ceea ce a socat pe toata lumea este faptul ca cei doi continua sa locuiasca sub acelasi acoperis. Recent, au achizitionat un apartament in Bucuresti pe care l-au amenajat conform preferintelor lor. Desigur, chiar daca impart acelasi spatiu, Oana Radu a subliniat ca nu exista nicio perspectiva de impacare intre ei. Cu toate acestea, artista incearca sa petreaca cat mai mult timp departe de casa, evitand astfel interactiunile prelungite cu Catalin Dobrescu, dat fiind ca situatia dintre ei este tensionata.

„Da, inca locuim impreuna. E mult spus locuim impreuna, cel putin eu am incercat sa-mi mut putin locuinta in diferite parti. De ce? Nu pentru ca nu ne-am intelege bine, nu pentru ca as avea probleme, eu cred ca nu ne vom putea desprinde daca o sa locuim impreuna in continuare.(…) Nu vreau sa zic asta pe post (n.r.- daca il mai iubeste sau nu), consider ca daca am hotarat sa ne despartim, e clar ca ceva acolo nu mai functiona. Ideea este ca noi am hotarat sa punem punct acestei relatii si cred ca daca locuim impreuna nu e ok. Momentan avem niste lucruri de impartit, pana vom decide cum le vom face, tocmai pentru ca nu am ramas dusmani, nu ne grabim, lasam lucrurile sa se aseze, vedem cum vor decurge lucrurile si in 2-3 luni vom lua o decizie importanta”, a declarat Oana Radu, potrivit WOWbiz.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare