Vedete din Romania

#probleme sanatate #narcisa suciu

Ce probleme are Narcisa Suciu. Artista a stat tot anul in Romania

 

In urma cu mai bine de 10 ani, Narcisa Suciu se stabilea in Finlanda, unde este sotul sau, Veikko Miettinen. Anul trecut, in luna iunie, vedeta trecea prin clipe dureroase, facand septicemie si fiind operata de urgenta. Astfel, aceasta a stat mai mult in Romania in ultima perioada, in urma problemelor de sanatate avute, fiind pusa sub observatia medicilor.

“Am ramas cu casa pe care o cumparasem inainte de a pleca, un apartament pe care l-am renovat crezand ca acolo o sa locuiesc toata viata si pe care nu l-am vandut in momentul acela ca nu s-a potrivit. Si acum imi pare foarte bine ca nu am facut-o, pentru ca exista si asta face si mai usor statul in Romania mai mult, pentru ca anul acesta, de exemplu, cam 90 la suta din an am fost aici.

E adevarat ca am avut nevoie si din cauza ca, ma rog, urmarile episodului de anul trecut m-au obligat sa merg la medic mai des decat mi-as fi dorit si am avut nevoie sa fiu sub urmarire medicala, dar am ales medici de aici si nu medici de acolo, pentru ca aici simt ca e acasa.”, a spus vedeta pentru Playtech Stiri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare