Vedete din Romania

#america express 2023 #aris eram #Alexia Eram #andreea esca

Cum a reactionat Andreea Esca, dupa ce Alexia si Aris Eram au pierdut finala au pierdut finala America Express 2023

Dupa finala America Express 2023, transmisa pe 27 decembrie pe Antena 1, Andreea Esca a avut prima reactie in legatura cu copiii sai, care au pierdut competitia in fata Laurei Giurcanu si a Sanzianei Negru.

 

In urma unei lungi curse, cu probe solicitante, Laura Giurcanu si Sanziana Negru au triumfat in competitia "America Express", fiind castigatoarele acestui sezon. Bineînțeles că penru Aris si Alexia eram nu a fost motiv de fericire, iar intr-un mesaj postat pe Facebook, cei doi au recunoscut ca isi doreau foarte mult sa fie castigatori.

„Desigur ca ne-am fi dorit sa castigam acest concurs, pentru ca oricine intra intr-o competitie viseaza la trofeu! Suntem foarte fericiti insa, deoarece ati putut sa ne cunoasteti! Si pentru ca am luat parte la superba aventura America Express, pana la capat! Povestile traite acolo si oamenii cu care ne-am intersectat ne-au deschis mintea si sufletul, intr-un mod aparte. A fost greu, dar a meritat din plin! Va multumim din suflet pentru sustinerea si incurajarile permanente si felicitari echipei castigatoare!”, au spus Aris si Alexia Eram.

„De la fiecare dintre voi am invatat cate ceva! Si unul de la celalalt. Pentru ca fiecare dintre frati are ceva ce nu are celalalt si doar impreuna am putut merge atat de departe!”, au mai spus cei doi.

Nu doar fratii Eram au reactionat dupa pierderea finalei "America Express", ci si mama lor, Andreea Esca, care si-a exprimat sentimentele printr-o postare pe Facebook. Aceasta publicat o fotografie cu cei doi copii ai sai, realizata inainte de plecarea lui Aris si Alexia la competitia TV.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului