Vedete din Romania

#tzanca ungureanu #dana roba #inchisoare

Dana Roba, sustinuta de Tzanca Uraganu. Cati ani de inchisoare cere manelistul pentru sotul acesteia

 

Tzanca Uraganu isi exprima sustinerea pentru Dana Roba, dupa ce aceasta a ajuns in stare grava la spital, in coma, din cauza sotului sau. In urma incidentului tragic, manelistul cere o pedeapsa cu inchisoarea pentru sotul make-up artistului, care a mutilat-o cu un ciocan.

La inceputul lunii iunie, Dana Roba a fost internata in stare grava la spital dupa ce a fost agresata de sotul ei cu un ciocan. A ramas in coma si medicii erau pesimisti in privinta sanselor sale de supravietuire. Dana Roba a facut primele declaratii la mai putin de o luna de cand a fost torturata de tatal copiilor sai. Make-up artistul a vorbit despre scenele de groaza prin care a trecut si despre faptul ca nu a putut privi fotografiile cu ea.

"Niciun medic nu mi-a dat sanse de supravietuire in urma bataii cumplite. M-am mirat si eu. Nu am putut privi fotografiile cu mine pana aseara, cand am facut-o pentru prima data si am ramas socata. Nu-mi vine sa cred ca sunt eu si consider ca Dumnezeu mi-a dat o a doua sansa la viata. (...) Toti medicii erau convinsi in proportie de 100% ca voi muri. Toti mi-au spus ca trebuie sa ma operez, dar fara sanse de supravietuire. Dumnezeu a luptat pentru mine. Cand am vazut fotografiile, nu am putut dormi toata noaptea. Am fost socata de aspectul meu atat de rau. Nu-mi vine sa cred cum aratam si cum arat acum. Nu ma recunosc. Paream un om mort", a declarat Dana Roba la Romania TV.

Tzanca Uraganu, de partea Danei Roba

Tzanca Uraganu o sustine pe Dana Roba dupa ce aceasta a fost mutilata cu un ciocan de catre sotul ei. Cantaretul cere ca agresorul sa fie arestat si sa primeasca o pedeapsa cu inchisoarea de 15 ani, mai ales ca Dana Roba a dezvaluit ca barbatul a planificat totul in prealabil, intrucat ciocanul nu era obiectul pe care-l aveau in casa. "Arestat minim 15 ani!", a scris Tzanca Uraganu in mediul online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare