Vedete din Romania

#ramona pauleanu #antena 1 #demisie

Ramona Pauleanu a plecat de la Antena 1, dupa doar 4 luni. "S-a incheiat"

Ramona Pauleanu a anuntat recent pe pagina sa oficiala de Facebook ca a decis sa isi dea demisia de la Antena 1. Prezentatoarea cunoscuta pentru rubrica „Meteo" s-a alaturat postului de televiziune in luna martie a acestui an, dupa ce a avut un contract indelungat cu PRO TV.

 

Dupa mai multi ani petrecuti la PRO TV in calitate de reporter si prezentator al rubricii „Meteo", Ramona Pauleanu a semnat in primavara un contract cu Antena 1.

In ziua in care a debutat la Antena 1, Ramona Pauleanu a postat mai multe fotografii din platoul de stiri alaturi de noii ei colegi. Intr-un mesaj transmis online, ea a exprimat entuziasmul sau: „Astazi a fost o zi minunata si m-am simtit extrem de fericita. Atmosfera a fost calda si prietenoasa, am primit incurajari si aplauze la final, pot sa spun ca am fost mireasa zilei! Vreau sa multumesc tuturor pentru aceasta zi frumoasa, plina de optimism, zambete si glume. Pentru mine, acest inceput a fost deosebit de important. Dupa aproape trei ani in care am vorbit mai mult despre «caca», «papa», «pipi» si mai recent «nu», «pleaca de acolo», «da-te jos imediat», pot sa spun ca am pornit intr-un mod bun si voi continua sa fac si mai bine. Multumesc, Observator Antena 1, am simtit cu adevarat ca este un nou inceput", a scris Ramona Pauleanu pe Instagram acum cateva luni.

Cu toate acestea, pe 26 iunie, pe Facebook, Ramona Pauleanu a anuntat: „Si acum o stire de dezinteres national. Aventura mea cu Antena s-a incheiat. Gata, acum sunteti liberi sa continuati sa faceti ceea ce faceati ". Prezentatoarea rubricii „Meteo" in cadrul Observatorului de la Antena 1 a confirmat astfel despartirea de postul de televiziune.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare