Vedete din Romania

#florin budnaru #oana ionita #copii

Oana Ionita si Florin Budnaru au decis: cu cine vor locui cei doi copii ai lor

Oana Ionita, fosta Bebelusa de la "Cronica Carcotasilor", a anuntat cu cateva saptamani in urma ca se desparte de Florin, tatal copiilor ei. Acum, a dezvaluit decizia luata in privinta custodiei celor doi copii.

Intr-un interviu acordat pentru unica.ro, Oana Ionita a declarat ca, impreuna cu fostul sot Florin, au decis sa separe copiii si sa aiba custodie comuna. Fiul va locui cu tatal sau, in timp ce fiica va ramane cu mama. „Custodia este comuna. Isabel va locui la mine si Maxim, la Florin. El o sa se mute. Vacantele o sa le petrecem impreuna. Eu o sa merg sa il iau de la scoala, sa il ajut cu temele. El vine si il duce la teatru, astfel incat sa aiba un program ca si pana acum, sa nu simta ei vreo diferenta, de perceptie, de iubire, de atasament”, a declarat Oana Ionita.

Intrebata daca divortul a fost pronuntat, Oana Ionita a raspuns: „Trebuie sa se pronunte. Pana la urma am stabilit sa facem la notar, dar s-a continuat si in tribunal. Ultima data cand ne-am intalnit, la tribunal, a durat cinci minute. Ne-am vazut, am spus amandoi ca suntem de acord, am semnat. Incercam sa fim niste parinti cat mai buni pentru copii, astfel incat sa nu simta povara despartirii noastre”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului