Vedete din Romania

#devaluiri #dana roba #sot

Dana Roba, dezvaluiri incredibile: Ce a facut sotul ei imediat dupa ce a batut-o si a sunat la 112

La aproape o luna dupa ce a fost mutilata de sotul ei si a ajuns in coma la spital, Dana Roba a fost externata, s-a intors acasa si si-a vazut din nou fetitele.

Batuta pana a fost lasata inconstienta, medicii afirmand ca este o minune ca nu si-a pierdut viata, Dana Roba vrea sa se faca dreptate. Iar intr-un interviu pentru Cancan a dezvaluit ca fetitele ei au asistat neputincioase la agresiunea prin care a trecut. Mai mult decat atat, fosta amanta a lui Nicolae Guta a afirmat ca Daniel Balaciu, sotul ei, i-ar fi furat 20.000 de euro dupa ce a batut-o.

„El este un om periculos si nu-l doresc in preajma fetelor mele. Nu vreau ca fetitele sa-l mai vada. El nu a vrut sa ma bata, a vrut sa ma omoare. Este o diferenta in a-ti da doua palme si opt ciocane in cap. Nu zic ca nu sunt femei rele de gura, dar eu sapte ani si jumatate am muncit ca sclava.

Nu am avut un prenatal, un concediu. Lucram pana cu o zi inainte sa nasc si ma duceam la munca dupa zece zile de la nastere. Eu nu mai pot sa lucrez acum si ma doare foarte tare. Ma voi intretine cu ajutorul parintilor. Dar cred ca Dumnezeu ma va face repede bine.

Nu-mi mai simt nasul, dintii pe partea de sus nu-i mai simt, nu mai am miros. Dupa ce ma voi opera, am convingerea ca voi fi foarte bine.

Inainte sa patesc asta, aveam stransi 20.000 de euro pentru masina si 8.000 de euro pentru scoala copiilor. Mi-a furat cei 20.000 de euro pe care i-am strans. Dar Dumnezeu ma va ajuta!

M-a deranjat foarte tare ca el a scris in declaratia pe care procurorul l-a pus sa o dea ca banii sunt facuti din prostitutie. Ca eu am fost o prostituata. Doamne, si cat am muncit”, a spus Dana Roba pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare