Vedete din Romania

#ramona gabor #irina columbeanu #nepoata

Ramona Gabor a vorbit despre nepoata ei, fiica lui Irinel Columbeanu: „Apare si in ziare”

Ajunsa la 16 ani, varsta pe care a implinit-o in luna ianuarie a acestui an, Irina, fiica lui Irinel Columbeanu si a Monicai Gabor, este tot mai prezenta in paginile presei din Romania si nu numai.

Recent, Irinel Columbeanu si-a vizitat fiica in SUA si a vorbit despre ea peste tot pe unde a apucat, iar acum, venita in Romania, Ramona Gabor, matusa tinerei, face si ea dezvaluiri despre Irina Columbeanu.

Din cate se pare, fata nu este subiect de presa doar in tara noastra, ci si in SUA, acolo unde apare in ziare datorita rezultatelor pe care le obtine la scoala sau la concursuri, dar si a muncii de voluntar pe care o depune.

„Irina e mare, e foarte desteapta, conduce. Are permis de conducere de la 16 ani. E foarte frumoasa si inalta. Locuieste in Malibu si invata foarte bine. Are o minte... wow! E desteapta familiei. Apare chiar si in ziarele din Malibu, cu rezultatele ei excelente sau cu munca ei de voluntariat. Se implica in tot felul de proiecte extrascolare. Le face pe toate si uneori simt ca e un om mare. Si ei ii place sa faca yoga. E pasionata si de partea asta spirituala. Monica nu e atat de pasionata de partea asta spirituala. M-a vizitat de curand in Dubai si am introdus-o mai mult. Am dus-o la terapie cu ajutorul sunetului, la yoga. I-a placut mult si vrea sa faca acum si in L.A.”, a spus Ramona Gabor in emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului