Vedete din Romania

#bani #sanatate #anca pandrea

Anca Pandrea, probleme cu sanatatea, dar si cu banii. Ce a spus despre pensia pe care o primeste: „Nu am stat niciodata sa spun!”

In varsta de 77 ani, Anca Pandrea s-a confruntat cu multe provocari, mai ales dupa ce si-a pierdut sufletul pereche, pe Iurie Darie, omul pe care l-a iubit extrem de mult. Vedeta se confrunta cu anumite probleme de sanatate, iar, atunci cand vine vorba de bani, aceasta prefera sa ramana discreta, sustinand ca nu vrea sa se planga.

 

„Nu debordez de sanatate, data fiind si varsta pe care o am, si nici de bani. Dar nici nu ma plang! Am sprijinul unei doamne care ma mai ajuta la gatit si la facut curat prin casa. In rest, putini amici si rare motive de bucurie. Nu am stat niciodata sa spun cati bani am din pensie si nici nu m-am plans daca sunt prea putini sau prea multi. Nu ca ar fi! Dar, tot ceea ce conteaza e pana la urma ca pana astazi nu am iesit in strada, la cersit!”, a spus Anca Pandrea pentru Playtech Stiri.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare