Vedete din Romania

#tata copil #vica blochina #relatii #copil

Cum se razbuna Vica Blochina pe barbatii care au trecut prin viata ei. "Au ajuns la psiholog"

Vica Blochina, fosta balerina si vedeta TV, este cunoscuta pentru sinceritatea ei si pentru faptul ca nu se fereste sa spuna lucrurilor pe nume. Ea a avut o viata plina de provocari si dificultati, iar relatia cu tatal copilului sau a marcat-o in mod deosebit.

 

Desi recunoaste ca aceasta relatie i-a schimbat perceptia asupra barbatilor, astazi nu mai simte nimic pentru fostul partener. Dupa despartirea de acesta, Vica a ales sa nu mai ia in serios relatiile care au urmat si a preferat sa se razbune pe barbati pentru suferinta prin care a trecut.

Ea a dezvaluit ca ii facea sa se indragosteasca de ea, iar apoi ii parasea. De asemenea, vedeta a oferit detalii despre barbatii din viata ei si despre obiceiurile sale in ceea ce priveste relatiile de cuplu.

”Imi placea sa ma si razbun. Barbatii cu care am fost au ajuns la psiholog dupa ce le spuneam ca ii parasesc. Aveam o asemenea abilitate sa se indragosteasca de mine si sa ii parasesc. Nu imi parea rau ca sufera.

Ii vedeam ca sufera si imi placea. Am avut relatii foarte misto, dar ei dadeau foarte mult si eu foarte putin. Erau barbati puternici. Eu in momentul ala ma simteam bine. Niciodata nu am iubit la fel de mult cat eram iubita”, a dezvaluit Vica Blochina, in poscastul lui Viorel Grigoroiu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare