Vedete din Romania

#tavi clonda #gabriela cristea

Gabriela Cristea, detalii picante din relatia intima cu Tavi Clonda. "Ti se explica ce sa faci"

Gabriela Cristea, cunoscuta prezentatoare TV, a dezvaluit intr-un interviu acordat Cristinei Siscanu in emisiunea "Dupa fapta si rasplata" de la Metropola TV, un loc neobisnuit unde a intretinut relatii intime cu sotul ei, Tavi Clonda.

 

La finalul interviului, Cristina Siscanu a provocat-o pe Gabriela Cristea sa aleaga un biletel din "cutia rosie" si sa raspunda la o intrebare intima. Gabriela a ales un biletel care o intreba care este locul neobisnuit unde a facut amor.

Aceasta a povestit despre vacantele lor in Grecia, unde isi luau o barcuta mica si se plimbau in voie pe mare. In timpul unei astfel de plimbari, cei doi au ales un loc linistit si intim pentru a se iubi. Gabriela Cristea a subliniat ca aceste intamplari au avut loc la inceputurile relatiei lor, cu mult timp inainte de a se casatori.

„Si ne-am inchiriat in fiecare an cate o barcuta, te poti plimba, poti conduce, nu-ti trebuie permis, ti se explica ce sa faci si nu poti merge cu ea decat in anumite zone, dar destul de aproape de mal, undeva la 500-600 de metri. Acolo, pe barcuta, s-a intamplat. A fost frumos!", a dezvaluit Gabriela Cristea, in emisiunea Cristinei Siscanu. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare