Vedete din Romania

# relatie copii #cristi borcea #copii

Ce relatie au cei noua copii ai lui Cristi Borcea. Cu cat inainteaza in varsta, cu atat problemele sunt mai mari”

Omul de afaceri Cristi Borcea are noua copii cu patru femei diferite. El a marturisit ca are o relatie foarte buna cu toti mostenitorii sai, iar sase dintre ei locuiesc in Romania, iar trei in strainatate.

Borcea a fost casatorit de trei ori si din fiecare casatorie are copii. Din prima casatorie cu Mihaela Borcea, el are trei copii, iar din a doua casatorie cu Alina Vidican are doi copii. Dintr-o relatie extraconjugala cu Simona Voiculescu, el mai are o fetita, iar din a treia casatorie cu Valentina Pelinel are trei copii.

 

Omul de afaceri Cristi Borcea are noua copii cu patru femei diferite. El a marturisit ca are o relatie foarte buna cu toti mostenitorii sai, iar sase dintre ei locuiesc in Romania, iar trei in strainatate. Borcea a fost casatorit de trei ori si din fiecare casatorie are copii. Din prima casatorie cu Mihaela Borcea, el are trei copii, iar din a doua casatorie cu Alina Vidican are doi copii. Dintr-o relatie extraconjugala cu Simona Voiculescu, el mai are o fetita, iar din a treia casatorie cu Valentina Pelinel are trei copii.

Chiar daca copiii sai locuiesc la distanta unii de altii, Borcea a declarat ca se inteleg foarte bine. „Acum e important ca suntem foarte bine si copii sunt foarte bine. Se inteleg toti noua si se iubesc foarte mult. (…) Cei mari, cu cat inainteaza in varsta, cu atat problemele sunt mai mari. Dar incerc sa discut cu ei si sa compensez, cum fac toti – material, cat de cat. Am trei in America – Melissa, care e geamana (lui Patrick, n. red.), Alex si Gloria, si sase ii am aici”, a declarat Cristi Borcea, conform fanatik.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare