Vedete din Romania

#frati inoke #inoke #fiica cabral #cabral

Cum se intelege Inoke, fiica cea marea a lui Cabral, cu fratii ei mai mici

 

Andreea Ibacka acorda o importanta deosebita relatiei dintre cei doi copii ai sai, Namiko si Tiago, cu sora lor mai mare, Inoke, fiica lui Cabral din casnicia cu Luana.

Desi Inoke locuieste in Olanda, vara aceasta a adus ocazia pentru intreaga familie Ibacka sa petreaca momente de neuitat impreuna. Andreea a impartasit detalii despre cele trei luni de vara si despre experienta lor de vacanta in Amsterdam.

Cu toate ca Amsterdam nu este neaparat in topul destinatiilor preferate pentru familii cu copii, Andreea Ibacka a reusit sa gaseasca o multime de activitati interesante pentru cei mici in timpul vacantei.

De-a lungul celor doi ani, Inoke a locuit si studiat in Amsterdam, iar aceasta vara a reprezentat prima ocazie pentru intreaga familie de a merge sa o viziteze. Pana acum, Inoke era cea care venea in tara pentru a-i vizita pe membrii familiei, insa de data aceasta a fost invers.

Andreea Ibacka se bucura de faptul ca cei trei frati au avut oportunitatea de a petrece timp impreuna intr-un cadru familial si ca relatia lor se dezvolta intr-un mod pozitiv, in ciuda distantei geografice.

„(…) De vreo doua trei ori pe an ne vedem live. Si e o relatie foarte misto, dar sunt in etape foarte diferite, asa ca Inoke se pune la mintea lui Namiko, ii asculta toate povestile, dramele, telenovelele de la gradinita. Dar iti dai seama ca ele traiesc povesti diferite la momentul asta, dar pun bazele unei relatii solide pe mai departe. Ea are 21 de ani, ai mei au 5 si 2, diferenta e de o generatie intreaga”, a declarat Andreea Ibacka pentru cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare