Vedete din Romania

#gabi badalau #bianca dragusanu #reactie #despartire

Bianca Dragusanu si Gabi Badalau s-au despartit. Prima reactie a vedetei

Bianca Dragusanu, una dintre cele mai populare din Romania, a pus punct relatiei sale cu Gabi Badalau. Diva a confirmat oficial despartirea.

 

De-a lungul timpului, Bianca Dragusanu a fost cunoscuta pentru relatiile sale tumultuoase cu barbatii. Cu Gabi Badalau, vedeta a mentinut o relatie discreta si a evitat sa faca declaratii publice despre legatura ei cu milionarul.

Cu toate acestea, se pare ca povestea lor de dragoste a ajuns la final, iar Bianca Dragusanu a anuntat oficial ca Gabi Badalau nu mai este parte din viata ei. Cu toate acestea, vedeta nu a dezvaluit prea multe detalii cu privire la motivele care au condus la aceasta despartire.

„Da, m-am despartit de Gabi Badalau. Gabi este deja fostul meu iubit. Nu vreau sa comentez mai mult acum!”, a declarat Bianca Dragusanu potrivit puterea.ro.

Intr-un interviu acordat Playtech, Bianca Dragusanu si-a exprimat deschis asteptarile financiare in ceea ce priveste partenerul sau masculin. Ea a subliniat ca nu ar alege sa fie alaturi de un barbat cu resurse financiare limitate, deoarece considera ca un partener sarac nu corespunde standardelor sale. Bianca a explicat ca un barbat sarac, in opinia sa, poate fi considerat un barbat lipsit de abilitati sau inteligenta financiara. Ea a subliniat ca intr-o relatie, partenerul ei trebuie sa aiba o situatie financiara cel putin la fel de buna ca a sa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului