Vedete din Romania

#povestea lui janni #janni #Chefi la cutite

Povestea lui Janni, concurentul de la Chefi la cutite care a primit cutitul de aur din partea lui chef Florin Dumitrescu

Janni Alexandridis este "Cutitul de Aur" al lui Florin Dumitrescu in sezonul 12 al emisiunii "Chefi la Cutite". Tanarul a impresionat juratii cu bogata sa experienta in gastronomie si abilitatile sale culinare remarcabile.

 

Acesta a primit cutitul de aur in editia a zecea a sezonului, reusind sa atraga atentia prin preparatul sau simplu, dar extrem de gustos. Desi a intrat in bucatarie cu emotii, Janni Alexandridis nu s-a lasat intimidat si a excelat in realizarea preparatului, prezentand un plating impecabil care a impresionat pe toata lumea. Reteta sa cu ton a fost apreciata de chefi pentru gustul sau exceptional.

In timpul jurizarii, Janni Alexandridis si-a exprimat dorinta de a face parte din echipa chefilor Catalin Scarlatescu sau Sorin Bontea. Cu toate acestea, Florin Dumitrescu nu a stat mult pe ganduri cand a aflat despre experienta vasta a tanarului in arta culinara si i-a oferit "Cutitul de Aur", avand incredere ca acesta va castiga sezonul 12 al emisiunii "Chefi la Cutite" alaturi de el.

Pasiunea lui Janni Alexandridis pentru bucatarie isi are radacinile inca din copilarie, cand gatea alaturi de mama si bunica sa. La varsta de 23 de ani, tanarul lucreaza ca chef bucatar in restaurantul familiei din Germania. Desi nu este de origine romana, acesta a impresionat juratii prin abilitatea sa de a vorbi fluent limba romana, pe care a invatat-o in principal de la colegii sai din bucatarie, majoritatea fiind romani.

Acesta a lucrat atat in tara sa natala, cat si in strainatate, unde si-a perfectionat talentul culinar. Mai mult, tanarul a gatit pentru personalitati cunoscute din industria muzicala si pentru sportivi de renume din intreaga lume.

„Am gatit pentru echipa nationala de fotbal din Germania timp de o luna, dar si pentru Selena Gomez, Thomas Müller, Lewis Hamilton. Inca nu pot sa cred ca ma reusit asta in viata”, a dezvaluit acesta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului