Vedete din Romania

#pierdere bani #jocuri noroc #crbl

CRBL si-a pierdut salariu la jocurile de noroc! Cine l-a ajutat sa-si revina financiar

Cunoscut de o tara intreaga datorita trupei Simplu, dar si dupa ce a participat la show-uri precum „Survivor România” sau „Asia Express”, CRBL a vorbit recent despre o poveste pe care putini o stiau.

Artistul a fost invitat in podcastul lui Radu Tibulca, acolo unde a dezvaluit ca primul salariu pe care l-a castigat in aceasta viata s-a dus rapid, dupa ce a decis sa intre intr-o sala de jocuri.

Potrivit lui CRBL, banii au fost pierduti la pacanele.

„De fiecare data cand castig bani la jocurile de noroc, ii pierd instantaneu si mai pierd si din ce aveam. De aceea mi-am pus zarurile astea pe gat. Mi le-am tatuat sa ma uit in oglinda si sa-mi dau seama ca jocurile de noroc nu sunt pentru mine. Unii constientizeaza, altii nu. Nu sunt genul care sa pot sa pierd, sa ma duc sa ma joc asa... Sunt un jucator. Imi place sa ma joc orice fel de joc: tabinet, darts, table, sah, alergam, miuta, ce vrei tu. Si pe bani ne jucam, dar cand e vorba de joaca.

Deja cand e vorba de a pierde primul meu salariu din teatru la pacanele din doua maini, inseamna prostie. Eu am ajuns acasa la mama si i-am spus ca mi-au furat banii in autobuz si mi-a dat mama bani. Eu am fost atat de idiot incat sa ma duc la pacanele, sa pierd banii aia din doua maini si dupa aceea sa ma duc acasa la mama plangand ca mi-au furat banii in autobuz. Si mama a vorbit cu tata, sa mai scoata ei bani din banii lor aia putini, sa-mi mai dea mie banii inapoi, ca sa ma bucur de primul meu salariu”, a spus CRBL.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare