Vedete din Romania

#milionar in euro #serban huidu #milionar #avere #adevar

Serban Huidu e milionar in euro! Prezentatorul TV a spus adevarul despre averea lui: „Ca Tiriac, am mai multe”

Considerat multi ani de zile drept unul dintre cei mai mediatizati romani si totodata una dintre cele mai mari vedete din tara noastra, Serban Huidu a intrat intr-un con de umbra.

Chiar daca prezinta in continuare emisiunea „Cronica Carcotasilor”, Serban Huidu a fost pus la zid de romani, dupa ce a produs un accident rutier in urma caruia au murit mai multe persoane.

Zilele trecute, in cadrul unei gale unde au fost premiati oamenii din presa, Serban Huidu a stat de vorba cu jurnalistii de la Cancan, carora le-a dezvaluit cat de bogat este.

Intrebat ce ar face daca ar ramane fara job, prezentatorul de la „Cronica Carcotasilor” a afirmat ca nu ar face altceva decat sa stea, sa citeasca si sa doarma. Astfel ca urmatoarea intrebare a venit firesc: il ajuta partea financiara sa faca asta?

„Da! Mai demult am facut milionul. Nu stiu sa-ti spun acum. Nu partea financiara e importanta, pana la urma. Dar fac si eu ca Ion Tiriac: «Milioanele, ca am mai multe»”, a spus Serban Huidu despre averea lui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului