Vedete din Romania

#claudia iosif #Dorian Popa #despartire

Cum arata si ce face Claudia Iosif dupa ce l-a parasit pe Dorian Popa. Unde a fost surprinsa Babs

Dupa o relatie care a durat 11 ani, Claudia Iosif, cunoscuta si drept Babs, a dezvaluit pe contul ei personal de Instagram ca nu mai formeaza un cuplu cu Dorian Popa.

Chiar daca ambele parti implicate au negat initial ca s-au despartit, pana la urma Babs a facut anuntul, afirmad ca nu mai este iubita lui Dorian Popa de aproximativ o luna. Ea chiar a fost fotografiata recent in timp ce isi lua hainele din casa artistului si se muta intr-o alta locuinta.

Acum, la cateva zile dupa ce a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu cu Dorian Popa, Claudia Iosif a fost urmarita de paparazzi, iar imaginile cu ea fac acum inconjurul internetului.

Femeie singura si independenta, fosta iubita a lui Dorian Popa si-a cumparat o casa si se ocupa de amenajarea acesteia, iar in imaginile realizate de paparazzi Claudia Iosif este surprinsa nu doar pe santier, ci si la cumparaturi in magazinele care au materiale de constructii.

Pe langa faptul ca a pus umarul la treaba, a facut cumparaturi si a stat de vorba cu muncitorii, lucruri perfect normale pentru o persoana care vrea ca locuinta ei sa arate perfect, Claudia Iosif a mai surprins cu ceva.

Fosta iubita a lui Dorian Popa nu mai aminteste deloc de sedintele foto incendiare in care aparea alaturi de artist, ci in imaginile facute publice de paparazzi apare in trening, cu haine largi si pare doar o umbra a bombei sexy care era odata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare