Vedete din Romania

#plyboy #claudia patrascanu

Claudia Patrascanu a recunoscut de ce a pozat in Playboy: „Toate femeile ...”

 

Ajunsa la aproape 46 de ani, varsta pe care o va implini in luna octombrie, Claudia Patrascanu a fost invitat in emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, acolo unde a vorbit despre viata ei.

Pe langa evenimente care s-au intamplat recent, Claudia Patrascanu a fost intrebata si despre un subiect important din viata ei, care a avut loc in anul 2004, adica in urma cu fix 20 de ani.

Denise Rifai i-a amintit Claudiei Patrascanu despre o declaratie pe care a dat-o in trecut, in care artista afirma ca regreta faptul ca a pozat in Playboy, una dintre cele mai cautate reviste de catre barbati in anii 2000.

„Nu este o rusine, dar nici nu pot sa zic ca-mi pare bine. A fost o situatie in care chiar si in momentul in care am avut sedinta foto, am vrut sa renunt. Doar ca semnasem un contract si nu am mai putut face lucrul acesta. Nu pot sa spun ca mi-e rusine, nu am de ce. Nu am dat in cap nimanui, pana la urma este viata mea, corpul meu, doar ca nu as mai face-o in viata mea. Nu ma mai regasesc, nici atunci nu cred ca m-am regasit.

Era o nebunie, a fost o moda, toate persoanele publice pozau, toate femeile pozau. A fost si nebunie atunci cu Playboy, nu stiu daca mai exista. Am facut-o si eu, am pozat, dar e de domeniul trecutului, nu ma mai interesează. Multe persoane publice au pozat atunci, d-asta si spun ca a fost o nebunie cu treaba asta.

Dar uite ca se intampla uneori sa merg la mare, sa fiu singura, nu cu toata lumea langa mine, am o plaja mai privata unde merg la mine in zona si fac topless singura. Sau la mine in curte, nu intra nimeni”, a spus acum Claudia Patrascanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare