Vedete din Romania

#radu valcan #adela popescu #copii

Motivul pentru care Adela Popescu si-a parasit copiii! Vedeta de la PRO TV s-a dat singura de gol

 

Adela Popescu si Radu Valcan formeaza unul dintre cele mai sudate si mediatizate cupluri din Romania, iar relatia lor merge ca pe roate, chiar daca unul lucraza la PRO TV, iar celalalt la Antena 1.

Chiar daca locurile lor de munca sunt „la cutite” si se bat in fiecare zi, ora si minut pe audienta, cele doua vedete nu sunt deloc afectate de acest „razboi”. Mai mult decat atat, anul trecut, cand Adela Popescu a filmat pentru „Sunt celebru, scoate-ma de aici”, l-a avut alaturi de ea pe Radu Valcan. Iar acum se pare ca rolurile s-au inversat!

Daca initial Radu Valcan a plecat singur, fara sotie, la filmarile din Thailanda pentru „Insula iubirii”, iata ca acum Adela Popescu si-a anuntat fanii ca se duce dupa sotul ei.

„Pe copii, de cu o saptamana inainte am inceput sa-i pregatesc. Am inceput spunandu-le ca merg sa-l ajut pe tata sa aduca cadourile si am terminat fiind sincera: mama si tata vor sa petreaca timp impreuna, pentru ca le e dor unul de altul. Au parut ca inteleg.

Mi-am luat un bagaj modest. Preocuparea mea a fost sa fac cat mai multe chestii cu copiii inainte sa plec. Imi era dor de ei, cu ei langa mine. Ciudat sentiment. Am plecat de acasa la ora 07.30. Nu voiam sa se trezeasca copiii inainte, de teama unei scene. Asa ca m-am imbracat practic pe hol”, a spus Adela Popescu pe internet.

Si, imediat dupa ce a ajuns in Thailanda, vedeta de la PRO TV a si postat o fotografie alaturi de sotul ei. „Mi-a dat baiatul asta intalnire aici. Si am venit”, a scris ea pe Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare