Vedete din Romania

#iulia vantur #teo trandafir #scandal

Iulia Vantur a lamurit scandalul cu Teo Trandafir: „Asa mi se pare corect”

 

Invitata in urma cu aproximativ o saptamana in emisiunea pe care Teo Trandafir si Ilinca Vandici o au la Kanal D2, Iulia Vantur si una dintre prezentatoare au avut un schimb de replici despre care a scris toata presa.

Teo Trandafir s-a aratat surprinsa de faptul ca Iulia Vantur nu apare in ipostaze tandre in public alaturi de Salman Khan, iubitul ei, iar de acolo a urmat un dialog din care s-a vazut clar ca Iulia Vantur nu este ok cu intrebarile pe care le primeste.

„Am luat o decizie si imi doresc sa fie respectata! Nu inteleg de ce mai vorbim dupa ani de zile despre acest subiect”, a spus Iulia Vantur dupa ce Teo Trandafir a avut o replica nelalocul ei: „Eu cu ochiul meu de baba m-am uitat si nu a parut ca aveti o chimie! Pareai ca faci parte din stafful lui”.

Dupa ce stirile despre schimbul de replici au invadat mediul online, Iulia Vantur a facut lumina in acest caz si a vorbit despre Teo Trandafir si despre emisiunea de la Kanal D2.

„Era o persoana care imi placea foarte mult si pe care o admiram. Probabil ca a fost un moment in care nu s-au inteles lucrurile cum trebuie. Dar, daca va mai doriti vreodata sa ma invitati in emisiuni, daca mai doriti vreodata sa am diverse interventii in emisiuni TV, va rog sa o faceti in primul rand pentru motive profesionale si apoi personale.

Daca vedeti ca nu-mi doresc sa vorbesc despre anumite lucruri, atunci va rog sa-mi respectati decizia. Asa mi se pare corect. In momentul in care sunt in emisiuni TV si ma simt confortabil si ca nu sunt impinsa sa spun lucruri pentru a crea titluri, atunci simt eu sa vorbesc, sa fiu libera, sa nu ascund absolut nimic, sa nu ascund realitatea asa cum e”, a spus Iulia Vantur pentru Spectacola.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare