Vedete din Romania

#stefan floroaica #sanziana neagu #diferenta varsta

Ce diferenta de varsta este intre Sanziana Negru si iubitul ei, Stefan Floroaica. Ea e mult mai mare decat el

Sanziana Negru, una dintre cela mai cunoscute creatoare de continut de la noi, are o relatie cu Stefan Floroaica, actor in serialul „Lia - Sotia sotului meu" de pe Antena 1, o relatie care a atras atentia datorita diferentei de varsta considerabila dintre cei doi.

 

Cu origini in Republica Moldova, Sanziana Negru s-a stabilit in Romania la varsta de 7 ani si a absolvit „Facultatea de Stiinte Politice" din Bucuresti, specializandu-se in „Comunicare si Relatii Publice". Pe langa activitatea de influencer, Sanziana isi gaseste placerea in modeling si televiziune.

Sanziana Negru a fost mai intens mediatizata in urma relatiei de doi ani cu Smiley, o relatie care i-a adus si mai multa popularitate. Despartirea dintre cei doi a avut loc in 2008, iar ambii au declarat ca au decis sa mearga pe drumuri separate.

In prezent, Sanziana Negru are o relatie cu Stefan Floroaica. Chiar daca sunt discreti in privinta relatiei lor, se pare ca Sanziana si Stefan sunt fericiti impreuna si au depasit cu succes provocarea distantei, cand influencerita a fost plecata la America Express 2023, avand o legatura solida.

Desi putini cunosc faptul ca exista o diferenta de varsta de 8 ani intre cei doi parteneri, acest aspect se pare ca nu este un obstacol in calea fericirii lor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare