Vedete din Romania

#vocea romaniei #dezvaluiri #andra

De ce a plecat Andra de la Vocea Romaniei. Chiar artista a dezvaluit: „ Intri intr-un joc in care nu-ti face placere”

Andra a fost unul dintre membrii juriului in sezonul 8 al emisiunii "Vocea Romaniei", alaturi de Smiley, Tudor Chirila si Irina Rimes. Cu toate acestea, artista a renuntat la rolul de jurat destul de rapid, fiind inlocuita de Horia Brenciu. Recent, Andra a explicat public motivele care au stat la baza deciziei sale de a se retrage din show.

 

In podcastul lui Mihai Morar, Andra a dezvaluit ca atmosfera si felul in care functionau lucrurile la Vocea Romaniei nu functionau asa cum si-ar fi dorit ea.

„Perceptia mea fata de «Vocea Romaniei» era ca un antrenor nu trebuie sa concureze cu un alt antrenor. Nu era despre mine acolo. Eu m-am dus sa-mi pun pe tava toate informatiile pe care eu le adunasem in cariera mea si sa ajut oamenii din echipa mea sa fie buni”, a spus Andra in cadrul podcastului moderat de Mihai Morar.

„Si eu m-am dus acolo si m-am lovit, efectiv, de o competitie intre antrenori, cine sa spuna nu stiu ce, care sa-l atace pe celalalt, iar eu nu pot sa zic ca sunt genul ala de om care nu face fata. Fac fata, pot sa raspund provocarilor de genul, dar nu vreau sa traiesc astfel de momente”, a continuat vedeta.

„M-am dus, mi-au promis producatorii ca n-o sa fie pe cearta si o sa fie ca afara, cand nu se schimba respectul dintre antrenori (…) Sigur ca ma zbat sa-l am pe ala la mine in echipa, dar nu cu mici cutite aruncate spre un alt antrenor, pentru ca, practic, asta se intampla. Eu trebuia sa fiu rea, ca asta era show-ul. Intri intr-un joc in care nu-ti face placere. Nu pot sa zic ca mi-a placut battle-ul asta dintre antrenori, pentru ca nu sunt genul care sa raspunda la asta”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare