Vedete din Romania

#drama #revelion #dan bittman

Drama prin care a trecut Dan Bittman de Revelion. Ce i s-a intamplat artistului cu mult timp in urma: "Eram praf"

Dan Bittman retreieste in fiecare Revelion o amintire dureroasa, departe de bucuria pe care o aduce aceasta noapte pentru majoritatea oamenilor. Artistul, unul dintre cei mai iubiti din Romania, trece printr-o drama personala profunda, rememorand cu tristete un episod tragic din trecutul sau in noaptea de trecere dintre ani.

Intr-un interviu recent, Dan Bittman a dezvaluit o amintire marcanta legata de Revelionul din 2011, un moment in care a suferit o pierdere devastatoare - decesul tatalui sau. In acea noapte, cand era programat sa sustina mai multe spectacole, artistul a fost nevoit sa faca fata tragicului eveniment. Cu toate ca suferea profund si se afla intr-o stare emotionala fragila, Dan Bittman a ales sa urce pe scena si sa isi respecte angajamentele profesionale.

Solistul de la Holograf a subliniat ca sprijinul primit de la colegii sai de trupa, in special de la Mihai Coman, a fost esential in depasirea momentului dificil. Astfel, fiecare Revelion devine pentru Dan Bittman nu doar o ocazie de sarbatoare, ci si un prilej de rememorare a unei pagini dureroase din propria sa poveste de viata.

„Tata a murit de Revelion 2011, iar noi aveam 3 spectacole si, daca nu era colegul nostru, care din pacate nu mai este printre noi, Mihai Coman, care mi-a dat pentru prima data in viata o pastila si mi-a zis: ”Stai linistit”, eram praf. Il vazusem cu cateva ore inainte. Mi-am revenit si am cantat 3 spectacole”, a dezvaluit Dan Bittman, potrivit spynews.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare