Vedete din Romania

#alexandru ciucu #alina sorescu #avere

Ce avere au de impartit Alina Sorescu si Alexandru Ciucu

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu divorteaza dupa 12 ani de casnicie. Zvonuri despre separarea celor doi au aparut inca de anul trecut, insa cei doi au negat vehement aceste speculatii.

 

Recent, Alexandru Ciucu insa a cerut o ordonanta prezidentiala si a chemat-o pe Alina Sorescu in fata judecatorilor. Astfel, s-a confirmat faptul ca cei doi au decis sa isi spuna adio dupa 12 ani de casnicie. Se pare ca Alina Sorescu si Alexandru Ciucu nu s-au inteles asupra programul de vizita in ceea ce priveste cele doua fetite pe care le au impreuna.

Cei doi au o avere uriasa de impartit acum. Numai vila din Pipera, in care s-au mutat in anul 2017 valoreaza aproximativ jumatate de milion de euro.

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu au muncit trei an ca sa isi ridice vila impunatoare, inspirata din arhitectura castelului regal de la Savarsin. Pana in acel moment locuiau intr-un apartament din zona Floreasca, din Bucuresti.

"Ne-am mutat in casa noua de cateva saptamani, dupa trei ani si jumatate de chin. Sotul meu a fost sef de santier…Dar am terminat. Am vrut un loc unde sa ne crestem fetitele armonios. E o casa potrivita pentru nevoile noastre, locuim si cu bunicii. Ne-am mutat si tot mai avem lucruri de facut, si prin casa, si prin curte. Avem o curte in care eu visez sa punem leagan, lucruri pentru copii…

Avem un dressing la comun. Am avut emotii pentru fetite, cum se vor acomoda. Cu cea mare a fost mai greu. E la varsta la care are nevoie de repere, de siguranta. Mi-am dorit sa nu sufere. Cea mica, in schimb, n-a simtit deloc schimbarea. Carolinei i-am facut o poveste, i-am spus ca e personajul ei preferat, ca este o printesa', povestea Alina Sorescu, atunci.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare