Vedete din Romania

#elixirul tineretii #irina loghin #dimineata

Irina Loghin a descoperit exlirul tineretii. Cea bea artista in fiecare dimineata

 

Irina Loghin este una dintre cele mai apreciate cantarete de muzica populara din Romania. Pe langa vocea superba si inconfundabila, Irina Loghin a uimit pe toata lumea cu tonsul pe care il are la venerabila varsta de 83 de ani. Se pare ca artista a descoperit, in mare secret, care este elixirul tineretii. Ea a marturisit care este bautura care a ajutat-o sa se mentina tanara si energica pana la aceasta etate.

"Totul vine de la alimentatie, de la cruditati. Eu in fiecare dimineata beau un fel de ceai de catina. O dau prin blender (n.r. – catina), o strecor si beau un pahar de catina si acum m-am invatat cu el. Catina este cea mai buna, a povestit Irina Loghin, in cadrul unei emisiuni TV, potrivit gandul.ro.

Ceaiul de catina si cruditatile nu sunt singurele care o ajuta pe artista sa se mentina in forma. Ea a dezvaluit ca face sport zilnic.

Nu pot sa spun ca fac pe zmeul si zbor, cateodata ma mai trezesc ca funia in sac. E lege, in fiecare zi fac miscare. Am zile cand ies o ora jumatate-doua, a marturisit Irina Loghin, in emisiunea lui Dan Negru, Legendele.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului