Vedete din Romania

#casatoie #julia chelaru #nunta

Julia Chelaru este in al noualea cer. A fost ceruta in casatorie. Unde va avea loc nunta

 

Cantareata Julia Chelaru trece prin cele mai frumoase momente. Artista a fost ceruta in casatorie de iubitul sau, iar in curand va avea loc si marele eveniment.

Dupa divortul de Bogdan Jianu, fosta componenta a trupei Exotic si-a refacut viata alaturi de John, cu care are o relatie de mai multi ani.

“Am fost ceruta, bineinteles, ca m-a cerut John. M-a cerut John din al doilea sau al treilea an, categoric ca m-a cerut… cum sa nu ceri o asemenea bunaciune? John m-a cerut, dar ideea este ca in sine casatoria, asta cu acte, nu mai traim timpurile alea in care sa ne mai legam la cap daca nu ne doare. Si el este genul care la fel gandeste. Nu despre asta este vorba, sa ne legam sa ce?! Care e scopul?! Dar mi-as mai dori daca s-ar putea sa mai fac o nunta pe gustul meu”, a spus Julia Chelaru, potrivit Fanatik.ro.

Nunta va avea loc la malul marii

Julia a dat si detalii despre locul in care se va desfasura nunta si va fi asa cum a visat ea, chiar la malul marii.

“La malul marii, frumos… Sa ne ia vantul asa putin rochiile si parul, si tot… Si sa fie asa frumos pe stilul ala americanesc, de ce nu, in care vine un preot si ne spune vreo doua, trei vorbe si cu mai multa petrecere, si chiar, si cu o manea pe final. Adica sa fie cu un altfel de stil. Ma gandesc sa-l rog pe Florin Petrescu sa se ocupe el de partea artistica.

Categoric va fi o nunta la malul marii si va fi ceva asa mai pe natural, nu neaparat pompos. Eu am avut o nunta pompoasa, cu masina de epoca, nu spun ca a fost gustul meu suta la suta, nu spus ca mi-a displacut, Doamne fereste! A fost pe gustul lui Jianu si foarte bine ca a fost asa, dar acum gustul meu care ar fi, ar fi cu totul altceva, mult mai natural, mai normal, mai firesc, mai pe sufletul meu. Mai ca la un Rac asa… un Rac vrea sa fie aproape de malul marii, sa simta apa, sa nu fie atata incorsetare. Asa va fi!”, a mai dezvaluit cantareata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare