Vedete din Romania

#jean de la craiova #david #catalin maruta

Catalin Maruta, reactie dura la adresa celor care spun ca David, fiul sau, este de fapt copilul lui Jean de la Craiova

Recent, familia Maruta a devenit subiectul unui scandal mediatic dupa participarea Evei, in calitate de actrita, in filmul "Tati Part Time". In contextul criticilor dure primite de fiica lor, Andra si Catalin au decis sa-si apere copilul de judecatile negative ale adultilor. Insa, in timpul acestui moment, prezentatorul de la Pro TV a abordat un alt subiect delicat: asemanarea fiului lor, David, cu manelistul Jean de la Craiova.

De-a lungul anilor, oamenii au remarcat diverse asemanari intre David, fiul Andrei si al lui Catalin Maruta, si Jean de la Craiova, iar aceasta chestiune a starnit zvonuri si comentarii deranjante pentru parinti.

Cu toate ca Andra si Maruta au ales sa nu alimenteze astfel de speculatii, pare ca acum au decis sa rupa tacerea. Recent, Catalin Maruta a iesit in spatiul public pentru a transmite mesaje noi cu privire la cei care au facut observatii sau comentarii neplacute legate de asemanarea lui David cu Jean de la Craiova. Glumele si aluziile au inceput dupa aparitia unei fotografii in care cei doi au parul aranjat intr-un mod similar, lucru care a adus subiectul in atentia publica.

„Legat de fotografia care circula pe net. Oameni buni, poate unii dintre voi sunt parinti, poate unii dintre voi au parinti normali. Adica parinti care se duc la munca, parinti care isi vad de treaba lor, care se gandesc sa aiba grija de copii, etc. Si pentru oamenii care scriu ca David seamana cu Jean de la Craiova, pentru voi este o satisfactie, este o bucurie, va ajuta pe voi treaba asta, va face sa va simtiti mai bine?”, a spus Catalin Maruta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare