Vedete din Romania

#mentinere in forma #randi #artist #suplimente

Cum reuseste Randi sa se mentina in forma. Artistul ia suplimente pe care multi le considera scarboase: "Sper ca sunteti pregatiti"

Randi a dezvaluit recent secretul care i-a adus o schimbare radicala in viata. Deschis si dispus sa raspunda la intrebarile fanilor despre rutina sa de sala si suplimentele pe care le adopta zilnic, Randi a dezvaluit un element surprinzator - vitaminele verzi, pudra de broccoli si algele.

In dorinta de a satisface curiozitatile prietenilor si fanilor sai cu privire la stilul sau de viata sanatos, artistul a dezvaluit acest secret pentru o viata longeviva.

Randi a subliniat ca atunci cand mentioneaza vitaminele verzi, pudra de broccoli si algele, oamenii adesea ridica din sprancene si nu inteleg cum poate sa le consume. Cu toate acestea, artistul impartaseste aceasta parte a rutinei sale pentru a arata ca sanatatea si bunastarea sa sunt importante si ca adoptarea unor astfel de obiceiuri poate aduce beneficii semnificative.

„Din cand in cand mai apuc sa vorbesc cu prieteni sau cu tot felul de oameni care sunt interesati de programul meu de sala, de suplimente si ce mai iau pentru longevitate si metabolism. Si, atunci cand le arat vitaminele alea verzi, combinate cu pudra de broccoli, cu alge, stramba din nas si nu inteleg cum pot eu sa rezist sa iau chestiile alea”, a spus Randi, potrivit canal33.

„Pai daca pentru ani de viata in plus nu suntem in stare sa strambam un pic din nas si sa luam suplimentele care trebuie, atunci pentru ce mai suntem dispusi sa facem un minim de efort? Nu-nteleg…”, a mai adaugat cantaretul.

„M-ati intrebat mai multi ce suplimente iau. Sper ca sunteti pregatiti. Deci, pentru sala, esential este sa se ia aminoacizi – si iau beta-analina, creatina, BCAA si glutamina.

Apoi, la fel de esential este sa iei Omega 3, Omega 6, Omega 9, 49 (glumesc). Mai iau niste alge care se numesc spirulina si chlorella care sunt foarte, foarte nutritive, vitamine care se numesc Athletic Greens, mai iau NMN, resveratrol, glutation si, din cand in cand, curcumina si neem. Si cred ca mai sunt cateva, dar le-am uitat. Da, nu-s putine”, a mai spus Randi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare