Vedete din Romania

#aparitii tv #andreea tonciu #depresie

Andreea Tonciu a primit interzis la aparitiile TV. Sotul ei a luat aceasta decizie: „Ajunsesem sa fiu in depresie”

Andreea Tonciu a dezvaluit ca sotul ei, Daniel Niculescu, i-a interzis sa mai apara la televizor si ca a refuzat sa participe la emisiunea Asia Express din cauza acestei interdictii.

Andreea Tonciu si Daniel Niculescu s-au casatorit in 2016 si au o fiica, pe Rebeca. Insa, de cand au devenit sot si sotie, Andreea a ales sa se retraga pentru o perioada din lumina reflectoarelor, iar motivul a fost chiar sotul sau, care i-ar fi interzis sa mai aiba aparitii TV. Vedeta a declarat ca aceasta interdictie a condus la o perioada de depresie pentru ea.

In podcastul lui Jorge, vedeta a marturisit ca a refuzat o participare in emisiunea Asia Express, intrucat sotul ei nu a fost de acord. Aceasta interdictie a avut un impact asupra starii sale psihice.

„Eu am refuzat Asia Express, pentru ca nu m-a lasat, am refuzat nea Marin, cu cine? Eram in echipa cu nasa mea, cu Anamaria Prodan, dar am refuzat ca nu m-a lasat sotul meu. Lui i-a placut ca sunt Andreea Tonciu, dar dupa a stat el mai bine, s-a gandit si a zis ca nu trebuie sa ma mai lase. De ce? Nici pana in prezent nu stiu raspunsul, dar am stat, l-am gandit si as fi gasit niste variante, dar nu stiu daca sunt adevarate. Eu cred ca din cauza familiei lui, pentru ca lucreaza intr-un anumit domeniu, probabil m-au vazut cum apar eu la televizor si i-au zis lui de ce ma mai lasa sa apar, ca ma fac de ras. Ei nu stiu ca totul este un pamflet si eu jucam un teatru acolo”, a declarat Andreea Tonciu pentru sursa mentionata anterior.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare