Vedete din Romania

# chef foa #condus #droguri

Chef Foa, prins drogat la volan. Ce substante consumase fostul jurat Masterchef

 

Chef Foa, cunoscut datorita prezentei sale notabile in emisiunea "MasterChef," se confrunta cu probleme legale, dupa ce ar fi fost prins la volan sub influenta unor substante psihoactive.

Florin Scripca, cunoscut sub numele Chef Foa, a fost prins de politistii rutieri din Bucuresti sub influenta a doua substante psihoactive, respectiv cocaina si canabis, in urma unui test cu Drugtest.

Mai mult, in timpul controlului, politia a descoperit patru tigarete cu un miros intepator in posesia celebrului Chef Foa, care ar putea contine substanta vegetala, potrivit click.ro.

„La data de 23 octombrie a.c., in jurul orei 17:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un barbat in varsta de 41 ani.

In urma testarii preliminare cu aparatul Drugtest, au reiesit indicii cu privire la posibila prezenta a doua substante psihoactive, motiv pentru care persoana in cauza a fost condusa la sediul I.N.M.L., in vederea prelevarii de mostre biologice”, a transmis Brigada Rutiera.

Reactia lui Chef Foa dupa ce a fost prins sub influenta drogurilor

In urma informatiilor aparute, Chef Foa a avut prima reactie dupa ce a fost prins sub influenta substantelor interzise. „Stii cum sunt informatiile. Nu pot sa confirm, nici nu pot sa infirm asa ceva. Domnii sunt pregatiti, au tot laboratorul aici. Asteptam sa se intample situatia”, a declarat Chef Foa pentru Stirile Kanal D.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare