Vedete din Romania

#cabral #urs #germania

Cabral a dezvaluit cum a fost batut de un „urs” din Germania: „Ma arunca doi metri”

Prezentator TV, actor, MC la evenimente si multe alte lucruri pe care si le poate trece in CV, Cabral Ibacka este, fara doar si poate, unul dintre cei mai cunoscuti si totodata iubiti romani.

Nascut in anul 1977, la Bucuresti, din tata congolez si mama romanca, amuzantul prezentator are si un trecut mai putin cunoscut, despre care a vorbit recent pentru Gazeta Sporturilor.

In cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, Cabral a dezvaluit ca a facut si kickbox, iar lupta care i-a ramas adanc intiparita in minte este cea pe care a pierdut-o in Germania, in fata unui urias neamt.

La acea vreme, Cabral Ibacka reusea sa ajunga vicecampion european.

Iata mai jos ce a spus vedeta PRO TV despre perioada adolescentei:

„Am inceput la sase ani, in ’83. Atunci n-aveai voie sa faci arte martiale si toate salile erau mascate sub judo, gimnastica ritmica, etc. Asa ca ne antrenam acasa, intr-un apartament de două camere din Berceni. Veneau multi la antrenament la tata, ne antrenam ca aia mari. Au devenit campioni mondiali si europeni!

Eram saraci lipiti... Aveam doua manusi rupte in toata sala, un sac de box obosit si un manechin de lemn facut dintr-un trunchi, plus un spalier.

Am luptat cu un «urs»! Avea 2,20 metri si 140 de kg. Eu eram la 93 de kg si 1,90. Am urcat cu ursul in ring si cinci reprize... Asa bataie nu mi-am luat niciodata in viata!

Competitie in Germania. Eram junior, dar campionatul era pentru seniori. Aveam 17 ani si jumatate. Am luptat doar cu nemti, publicul a fost al lor. Primul meci a fost cu unul de 20 de ani, l-am rezolvat din eschive si am punctat. Al doilea meci fara istorie, iar al treilea, finala, cu ursul asta.

Am inceput direct cu lovitura de picior in saritura. Tehnica frumoasa, eficacitate nu. I-am dat-o direct in cap! Cand m-am intors sa vad ce i-am facut, el a facut «Hmmm»! Mama... ce fac eu cu asta? El n-ajungea cu piciorul la cap, ajungea la umar, dar ma arunca doi metri jumate.

N-am abandonat si-am terminat meciul in picioare. Asta in meciurile avute inainte de finala a aruncat cu oamenii de colo-colo. Doamne fereste! Cand s-a suit Nicu Aschie si-a vazut publicul ca nu abandonez si nu pierd, in loc sa tina cu neamtul lor, au inceput sa tina cu jumulitul. I-am spart si eu nasul si i-am umflat un ochi. N-am plecat chiar rupt! Varful carierei e o bataie”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare