Vedete din Romania

#Million Dollar Island #emisiune concurs #emisiune #castig

Kanal D va difuza un nou format de emisiune. Miza este 1.000.000 de lei, cea mai mare suma pusa la bataie de o televiziune

Kanal D pregateste pentru publicul din Romania cel mai intens show de aventura si cel mai mare experiment social din istoria televiziunii sub numele „Insula de 1 milion”!

Postul de televiziune a achizitionat formatul „Million Dollar Island” de la Talpa Studios, fondat de celebrul producator John de Mol, cunoscut pentru crearea altor format indragite precum „Big Brother”, „The Voice” si „Deal or No Deal”.

Acest show aduce in prim-plan 50 de concurenti, fiecare participand intr-o competitie individuala pe o insula paradisiaca. Cu o miza uriasa de 1.000.000 de lei, „Insula de 1 milion” pune la bataie cea mai mare suma pusa la bataie vreodata de o televiziune. Participantii, cu varste, profesii si pasiuni diverse, vor lupta pentru indeplinirea celor mai indraznete visuri.

Inteligenta sociala si abilitatea de a construi aliante vor fi esentiale pentru a depasi obstacolele competitiei de pe insula. In acest show, prietenia valoreaza mai mult decat o avere, iar castigarea marelui premiu poate transforma concurentii in oameni bogati „peste noapte”. Kanal D a demarat procesul de casting pentru acest show de amploare, cu mii de doritori deja inscrisi pentru a participa la aceasta intensa competitie - „Insula de 1 milion”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului