Vedete din Romania

# bordea #reactie #andreea antonescu

Andreea Antonescu, prima reactie dupa ce s-a spus ca l-a cautat noaptea pe Bordea: „Dezgustata! Mizerie”

La mijlocul lunii august, dupa ce Catalin Bordea era parasit de sotie, Andreea Antonescu era invitata in podcastul „Colegi de camera”, pe care comediantul il are alaturi de prietenul sau Nelu Cortea.

Atunci, lumea afla ca artista a vrut sa il imbarbateze pe Bordea si i-a trimis mai multe mesaje de sustinere, relatia lor parand a fi una de prietenie. Doar ca, la scurt timp, jurnalistii de la Cancan au dezvaluit ca, de fapt, Andreea Antonescu si-ar fi dorit o relatie cu Bordea!

„Eu trebuie sa-ti multumesc pentru ca ai fost alaturi de mine in perioada asta, care inca nu s-a terminat, dar... asa. Mi-ai dat un telefon. Cand te lasa sotia. Chiar e bine sa ai prieteni, mai ales in momentele grele”, spunea Catalin Bordea in podcast.

Andreea Antonescu il completa: „Am ales sa fiu acolo, un umar pe care te poti sprijini daca ai nevoie. Stiu cat de grele sunt anumite perioade din viata oamenilor si stiu cat de importanti sunt acei putini oameni care simt nevoia sa fie langa tine mai ales atunci. Datorita chimiei care a fost intre noi si a faptului ca am descoperit ca sunteti niste oameni buni”.

Insa cei de la Cancan au prezentat o alta poveste.

„M-a zapacit cu mesaje noaptea! Recunosc ca nu as fi zis nu, dar, dupa ce am stat de vorba cu ea mai mult, mi-am dat seama ca nu e ce trebuie... Asta imi lipseste acum, dupa ce trec prin ce trec cu Livia. Mi s-a parut ciudat ca vorbeste foarte urat de fostul ei. Tot insista ca ea e mama si nu poate sa suporte ce voia ala. Asa ca am hotarat sa o dau usor in prietenie cu ea”, le-ar fi spus Catalin Bordea apropiatilor sai.

Doar ca acum Andreea Antonescu vine cu propria ei varianta despre cele intamplate si da de inteles ca nu a vrut nimic mai mult decat o prietenie sincera, dupa cum afirma intr-un interviu pentru Ego.

„Atata vreme cat sunt scornite si nascocite niste materiale de genul acesta, nu sunt eu cea care trebuie sa dea vreo explicatie. Tot ce pot sa spun este ca sunt dezamagita, dezgustata si mahnita ca se pleaca de la o idee sincera, dezinteresata si bazata strict pe prietenie, iar unele persoane isi doresc atat de mult sa o transforme in respectiva mizerie pe care ati citit-o cu totii.

Este un subiect pe care eu il vreau inchis. Sunt dezamagita pentru ca in 2023 mai pot sa apara astfel de mizerii, pornite de la idee cum ca probabil intre un barbat si o femeie nu poate exista o relatie de amicitie cand da, au sufletele dezamagite, dar atat”, a spus Andreea Antonescu pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare