Vedete din Romania

# Penitenciarul Jilava #alex velea #jilava

De ce a ajuns Alex Velea in Penitenciarul Jilava: „Vreau sa confirm ca am potential”

Un nou film romanesc, „Baieti destepti”, este pe punctul de a ajunge in cinemtografele din Romania, iar din distributie fac parte nume precum Alex Velea, Ruby, Olimpia Melinte, Vali Vijelie, Johny Romano sau Silviu Mircescu.

Regizata de Igor Cobileanski, pelicula va fi pe micile ecrane de pe 13 octombrie, iar cei de la Ciao au stat de vorba cu Alex Velea despre rolul sau.

Artistul a dezvaluit ca ii place sa fie actor si ca unele scene le-a filmat la Penitenciarul Jilava.

„Experienta a fost ceva inedit. O parte din «Baieti destepti» s-a filmat in Penitenciarul Jilava. Si, pentru cateva zile, ore bune le-am petrecut acolo. Cand sunt pus in aceasta ipostaza de actor, desi mai am mult de invatat pana sa am acest merit, sa ma pot numi si asa, sunt emotionat si incerc sa ma autodepasesc la fiecare scena. Vreau sa confirm ca am potential si sa-i conving pe cei ce m-au ales ca au luat o decizie inteleapta dandu-mi rolul.

Ii multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu pentru ce am. Tot ce-mi doresc e ca familia mea sa fie bine, sa fim sanatosi si sa avem putere de munca, inspiratie si ambitie macar ca pana acum”, a spus Alex Velea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului