Vedete din Romania

#joseph #miami bici #anda adam

Ce a fost dispus sotul Andei Adam sa faca pentru a aparea in Miami Bici 2. "S-a dus acolo, s-a mutat"

 

Joseph, sotul Andei Adam, a avut o mare dorinta de a juca in filmul "Miami Bici 2" si a fost dispus sa suporte toate costurile filmarilor care au avut loc in Los Angeles. El interpreteaza un personaj negativ in film.

Incepand cu data de 24 noiembrie, "Miami Bici 2" va fi disponibil in toate cinematografele din tara. Sotul Andei Adam a reusit sa obtina un rol in pelicula regizata de Jesus del Cerro si a fost extrem de bucuros cand a trecut cu succes prin procesul de selectie.

Intr-un interviu acordat pentru Playtech.ro, Codin Maticiuc a dezvaluit detalii despre filmul in care va aparea Joseph. Actorul a dezvaluit ca sotul Andei Adam a insistat sa faca parte din distributie si chiar s-a oferit sa suporte integral toate cheltuielile filmarilor din SUA. Filmarile pentru "Miami Bici 2" s-au desfasurat in Los Angeles.

Anda Adam l-a insotit pe sotul ei la filmari si au inchiriat o casa in Statele Unite ale Americii pentru a fi aproape de locul unde se desfasurau filmarile.

„Joseph Adam a fost cu noi acolo si a jucat. Este unul dintre personajele negative principale. Nu s-a pus niciodata problema sa joace Anda in film, era si ea acolo cu sotul in Los Angeles. Au venit impreuna la filmari. Suntem destul de apropiati eu cu Anda si tot imi spunea ca el a facut niste cursuri prin Los Angeles si ca si-ar dori. Si am organizat un casting pe care l-am si anuntat si pe Instagram, si pe Facebook. Aveam o relatie cu ei, mai veneau pe la premiere de film si m-a sunat. Joseph, iarta-ma, dar castingul este de data asta pentru oameni din L.A. Si el a zis: «Da casting cu mine la Bucuresti, daca il iau, vin in L.A». Nu ne permiteam sa caram pe foarte multi de aici acolo si atunci castingul era pentru cei de acolo. Adica noi nu spuneam: hey, salut, vino, da un casting, daca esti destul de bun iti platim avion, viza de lucru, cazare, diurna plus fiul tau. Iarta-ma, dar e casting pentru cei care sunt deja acolo si incercam sa gasim de acolo niste talente. Si a zis: «Considera-ma ca sunt acolo. Vezi daca sunt bun»”, a povestit Codin Maticiuc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare