Vedete din Romania

# tatuaj anamaria prodan #anamaria prodan #tatuaj

Anamaria Prodan si-a acoperit tatuajul cu chipul lui Laurentiu Reghecampf! Ce si-a desenat impresara pe piele in locul fostului sot

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute si apreciate persoane publice din Romania. Aceasta a reusit sa castige admiratia publicului larg atat datorita personalitatii sale puternice, cat si gratiei activitatii profesionale cu care a avut rezultate uimitoare de-a lungul anilor.

 

Impresara, desi a avut un mare succes pe plan profesional, din punct de vedere sentimental a intampinat mai multe dificultati. Anamaria Prodan a ajuns in fata altarului de doua ori: prima data alaturi de baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, alaturi de care are si doua fiice, iar a doua oara cu antrenorul de fotbal Laurentiu Reghecampf.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf au trait o frumoasa poveste de dragoste, care a durat aproximativ 16 ani, dar care s-a finalizat in toamna anului 2021. In timpul mariajului, cei doi nu s-au ferit sa isi afiseze iubirea in vazul tuturor, ba chiar au facut gesturi care sa dovedeasca sentimentele pe care le trau in acele clipe. Impresara a purtat o rochie pe care era imprimat chipul fostului sot, a umplut caminul conjugal de imagini cu el, iar in ultima instanta si-a tatuat pe spate un portret de familie in care aparea Reghecampf, fiul lor, Laurentiu Reghecampf JR. si cele doua fiice din casnicia cu Tiberiu Dumitrescu.

Acum, la aproape doi ani de la despartirea de Laurentiu Reghecampf, Anamaria Prodan si-a luat inima in dinti si a decis sa isi acopere tatuajul in care aparea chipul fostului sot. Vedeta a ales un simbol al puterii si feminitatii pentru a-l scoate pe antrenorul de fotbal de pe piele: un trandafir.

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-au despartit oficial in anul 2022, dupa multe certuri desfasurate atat in mediul online, cat si pe strada.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare