Vedete din Romania

#botez in secret #botezz #Anghel Damian #theo rose

Theo Rose si Anghel Damian si-au botezat copilul in secret! Tatal artistei, primele declaratii despre eveniment

La aproximativ o luna de cand a venit pe lume micul Sasha Ioan, Theo Rose a hotarat sa-l boteze. Aceasta importanta ceremonie a avut loc sambata, intr-un cadru intim si discret. Petrecerea de botez a fost restransa, avand alaturi doar membrii apropiati ai familiei si prietenii cei mai dragi.

 

Desi Theo Rose si Anghel Damian au preferat sa pastreze tacerea cu privire la acest minunat eveniment din viata lor, tatal artistei, Ioan Diaconu, a facut primele declaratii referitoare la botez.

"A avut loc botezul sambata. Este un prilej de bucurie, ne-am bucurat tare mult, este primul nepotel. Ne-am bucurat cu totii de acest sentiment, a fost minunat. Nu pot sa spun ca am avut emotii, pentru ca sunt oameni cu experienta si stim ca acesta este ritualul si ne-am bucurat, emotii au fost cand s-a nascut. Acum sa dea Dumnezeu sa fim sanatosi cu totii sa putem sa il facem mare", a declarat tatal lui Theo Rose, potrivit playtech.

Multa lume este curioasa de motivul pentru care Theo si Anghel au decis sa-l boteze pe Sasha intr-un timp atat de scurt dupa nastere. Din ceea ce a dezvaluit tatal lui Theo Rose in primele sale declaratii, se pare ca botezul a avut loc la insistentele celor doua bunici.

„Asa au hotarat cele doua bunici, ca asa e bine sa faca, asa au vorbit si cu preotul si a fost foarte bine, copilul are o luna si 10 zile, e zdravan.

Nasa a fost Raluca, sora mai mare a lui Theo, fiica noastra cea mare. Theo nu a cantat la petrecere, a fost o petrecere restransa cu prietenii si cu familia”, a mai spus tatal artistei.

Cuplul Theo Rose si Anghel Damian a dorit sa pastreze aceasta zi speciala departe de ochii publicului, concentrandu-se pe importanta momentului si pe semnificatia sa spirituala. Prin aceasta decizie, ei au reusit sa creeze o atmosfera intima si calduroasa, in care micutul Sasha a fost binecuvantat si inconjurat de dragostea si grija celor apropiati.

Desi talentul artistic ii defineste pe cei doi parinti, Theo Rose nu a cantat la petrecerea de botez a fiului sau, lasand momentul sa fie dedicat exclusiv ceremoniei religioase si bucuriei de a-i aduce pe toti cei dragi laolalta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare