Vedete din Romania

#andreea mantea #buletin #masina

De ce si-a lipit Andreea Mantea buletinul de masina. La asa ceva nu se astepta nimeni

Andreea Mantea este extrem de ocupata, iar programul o face sa fie mereu pe drumuri.  Totusi, chiar daca este vedeta, aceasta nu a scapat de amenzile primite in trafic. Bruneta a decis sa isi lipeasca buletinul de masina dupa ce a fost oprita de catre politisti si si-a dat seama ca nu avea actul de identitate la ea, tinand cont ca, la fel ca orice femeie, isi schimbase geanta.

”Cand ma opreste politia pe strada, imi iau amenda direct. Chiar de curand am primit o amenda. Nu pentru ca merg cu viteza, nu pentru viteza. Am avut tot, tot, dar nu am avut buletinul. Pentru ca noi suntem femei si mai schimbam gentile, dar acum l-am lipit in masina, acum e foarte greu de dezlipit. Daca vreau sa-mi iau buletinul vreodata undeva, ma chinui sa-l scot, nu merge, acolo il las. Ca sa nu imi mai iau amenda niciodata pentru ca este groaznic. Nu ai cum sa imi dai amenda pentru ca nu aveam buletin. Deci aveam tot si tu, pentru ca nu aveam buletin, mi-ai dat amenda. M-am invatat minte, domnule politist, niciun fel de problema. Adica, daca faceam vreo nenorocire mai ziceam, dar nu suport astea”, a declarat Andreea Mantea pentru Ego.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare