Vedete din Romania

#anamaria prodan #bataie #laurentiu reghecampf

Anamaria Prodan da cartile pe fata. De ce s-a batut cu Laurentiu Reghecampf in plina strada

In urma cu mai bine de un an de zile, Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf erau protagonistii unui eveniment de-a dreptul halucinant.

Cei doi fosti soti se despartisera, Laurentiu Reghecampf se pregatea pentru botezul primului lui pe care i l-a daruit Corina Caciuc, insa neintelegerile dintre el si Anamaria Prodan apareau in toata presa.

Impresara isi ataca aproape non-stop fostul sot, iar la un moment dat, dupa ce s-au balacarit in paginile tabloidelor, cei doi s-au intalnit in strada. Iar ceea ce a urmat e de domeniul fantasticului: Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-au luat la bataie in mijlocul strazii!

Incidentul a fost filmat, iar imaginile au ajuns pe tot internetul. Mai mult decat atat, la botez, Laurentiu Reghecampf a avut ochiul umflat si a purtat ochelari, pentru a masca vanataile.

Acum, invitata la podcastul „Tare de tot”, al lui Viorel Grigoroiu, Anamaria Prodan a vorbit despre bataia cu Laurentiu Reghecampf.

„Au fost niste greseli facute din frustrare, atunci cand ne-am batut. Atunci mi-am dat seama ca ma duc dupa el intr-o zona urata. Eu nu am cum sa devin o golancuta. Am zis: «Eu o fac de ras pe mama, imi fac de ras parintii. Nu se poate asa ceva! Nu se poate sa decad asa, ce exemplu dau eu copiilor mei?»”, a spus Anamaria Prodan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare