Vedete din Romania

#gabi badalau #bianca dragusanu #relatie #adevar

Bianca Dragusanu, adevarul despre relatia cu Gabi Badalau: „Eu l-am indrumat”

De cativa ani, Bianca Dragusanu si-a refacut viata alaturi de Gabi Badalau, insa in ultimele luni parea ca relatia lor scartaie.

Chiar daca in septembrie au anuntat ca s-au despartit definitiv si ca nu mai exista semne de impacare, asta dupa ce si-au aruncat si cateva sageti in presa tabloida, iata ca Bianca Dragusanu si Gabi Badalau au revenit la sentimente mai bune.

Potrivit celor de la SpyNews, frumoasa vedeta a fost invitata in emisiunea lui Capatos, acolo unde a dezvaluit ca s-a impacat cu Gabi Badalau si ca acesta face sport in mod regulat, ajungand sa arate mai bine ca niciodata.

„Da, si eu l-am indrumat catre sport. Eu, fiind o persoana cu un stil de viata foarte activ si sanatos, intotdeauna indrum oamenii de langa mine sa traiasca macar in felul in care traiesc si eu. I se datorează lui, pentru ca a avut ambitie si si-a dorit aceasta schimbare. Bineinteles ca il sustin. Il vad in cea mai buna perioada a vietii lui, arata cel mai bine de cand il cunosc eu si evident ca e cea mai buna perioada a vietii lui, daca eu sunt cu el”, a spus Bianca Dragusanu la „Xtra Night Show”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare